" Segmen #FamilyBlogger "

Assalamualaikum w.b.t . .

For the second time nie aku semangat nak join segmen segmen yg dianjurkan para blogger yg lain . Haa . . yg nie aku join Segmen #FamilyBlogger yg dianjurkan oleh blogger Umie Yana . Sesiapa yg nak join , silakan la ye . . Mehh kita support segmen nie . . Nanti esok esok dieorang support segmen kita pulak . . Tak gitew ?

Aku sebenarnya segan / malu / tutup muka nak tag blogger lain untuk join segmen nie , tapi tak pe la . . Aku tag je ea . . Sebab aku tengok dia nie macam comel je . . Hehehe . Cik Cherry Blossom . Jangan marah taw ! Sesiapa yg terbaca entry nie juga digalakkan join segmen nie okeiy . .

Semoga berjaya hendaknya ! Huhu .

9 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen saya.. All the best yee ;)
    Nah, ni list peserta yang telah join.. Selamat berblogwalking yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/update-peserta-segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama :)
    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  3. Hehehe thank you tag kita~! Insyaallah kita join segmen ni. Tunggu okay. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa . . Bagus bagus . Okeiy . . =)

      Delete
  4. Hye!! saya dari segmen yang sama juga :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    Jemputan ke segmen kita. >> http://alongwawaerna.blogspot.com/2016/03/segmen-bloglist-walking-april-mei-2016.html

    ReplyDelete
  6. hai, singgah blogwalking dari segmen yg sama. good luck !
    Jemput ke blog kita http://spitoutkata.blogspot.my/

    ReplyDelete

 
Copyright © ~ ~ ~ JunnHaRaa ~ ~ ~ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in